Հավելված ՀՀ վարչապետի 2016 թ. դեկտեմբերի 13 -ի N 1183 - Ա որոշման

ԿԱԶՄ

ԱՐՄԵՆ ԵՐԻՑՅԱՆԻ ԹԱՂՄԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐԱԿԱՆ ՀԱՆՁՆԱԺՈՂՈՎԻ

Կ. Կարապետյան - ՀՀ վարչապետ (հանձնաժողովի նախագահ) - ՀՀ փոխվարչապետ, միջազգային տնտեսական Վ. Գաբրիելյան ինտեգրման և բարեփոխումների նախարար Դ. Հարությունյան - ՀՀ կառավարության աշխատակազմի ղեկավարնախարար Է. Շարմազանով - ՀՀ Ազգային ժողովի նախագահի տեղակայ (համաձայնությամբ) Վ. Սարգսյան - ՀՀ պաշտպանության նախարար Ա. Ասատրյան - ՀՀ աշխատանքի և սոցիալական հարցերի նախարար Ա. Հովհաննիսյան - ՀՀ արդարադատությաան նախարար Է. Նայբանդյան - ՀՀ արտաքին գործերի նախարար - ՀՀ բնապահպանության նախարար Ա. Մինասյան - ՀՀ գյուղատնտեսության նախարար Ի. Առաքելյան - ՀՀ կրթության և գիտության նախարար Լ. Մկրտչյան -ՀՀ էներգետիկ ենթակառուցվածքների և բնական Ա. Մանուկյան պաշարների նախարար Հ. Ռոստոմյան -ՀՀ սպորտի և երիտասարդության հարցերի նախարար Հ. Հակոբյան - ՀՀ սփլուռքի նախարար Ս. Կարայան - ՀՀ տնտեսական զարգացման և ներդրումների նախարար

Դ. Լոքյան - ՀՀ տարածքային կառավարման և զարգացման

նախարար

Ա. Ամիրյան - ՀՀ մշակույթի նախարար

Վ. Արամյան - ՀՀ ֆինանսների նախարար

2

Վ. Մարտիրոսյան - ՀՀ տրանսպորտի, կապի և տեղեկատվական

տեխնոլոգիաների նախարար

L. Ալթունյան - ՀՀ առողջապահության նախարար

Վ. Գասպարյան - ՀՀ կառավարությանն առընթեր ՀՀ ոստիկանության պետ

S. Մարգարյան - Երևանի քաղաքապետ (համաձայնությամբ)

Գերաշնորի Տ.Հովնան - Մայր Աթոո Սուրբ Էջմիածնի լուսարարապետ եպիսկոպոս Հակոբյան (համաձայնությամբ)

Ա. Սուքիասյան - Երևանի քաղաքապետարանի «Բնակչության հատուկ

սպասարկում» ՀՈԱԿ-ի տնօրեն (համաձայնությամբ)

L. Յազիչյան - Ա. Երիցյանի աներորդին (համաձայնությամբ)

ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱՋՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ-ՆԱԽԱՐԱՐ